Praktijkruimte te huur in Amsterdam Westerpark

In Praktijk Westerpark in Amsterdam is praktijkruimte, per dagdeel of per uur, te huur. Momenteel zijn we voor een evenwichtige samenstelling van het aanbod met name op zoek naar zelfstandige therapeuten die werken met een of meerdere van de volgende behandelvormen: fysiotherapie, shiatsu, acupunctuur, psychotherapie, bioresonantie, haptotherapie, relatietherapie en fytotherapie. Therapeuten die met andere behandelwijzen werken kunnen natuurlijk ook contact met ons opnemen. 

Elke behandelkamer is voorzien van een eigen sanitair en opbergmogelijkheden. Voor deze opzet is gekozen opdat twee therapeuten geheel zelfstandig kunnen werken tijdens het dagdeel. De voorruimte is circa 22 m2 groot met een sanitaire ruimte van 5,5 m2 met een douche en een wastafel en de achterruimte heeft een oppervlakte van circa 22 m2 met een keuken van circa 4 m2 groot.  Bij de inrichting is er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen: massieve bamboe op de vloer, opbergmeubels van acacia-hout, rotanstoelen, kamerscherm van rijstpapier, etc. In de voorruimte staat een opklapbare behandeltafel, een tafel met twee stoelen en een zithoek met twee comfortabele fauteuils. In de achterruimte staat een vaste elektrische hoog/laag tafel van traagschuim die tevens speciaal geschikt is voor het geven van zwangerschapsmassage en twee comfortabele rotan fauteuils.

De praktijk is voorzien van dubbelglas, een energiezuinige ketel en meerdere radiatoren per behandelkamer zodat altijd de gewenste temperatuur kan worden ingesteld. Daarnaast is er een gezamenlijke entree/wachtruimte en toilet. Beide behandelkamers zijn voorzien van werk- en sfeer-verlichting en WIFI. Als je regelmatig voor een langere termijn ruimte bij ons huurt is het inclusief gebruik van opberg/kastruimte en gebruik van de wasmachine. Vermelding van je naam en info over je behandelvorm op deze website en in de etalage van de praktijk westerpark is mogelijk. 

Heb je interesse om in Praktijk Westerpark te komen werken ? Neem dan contact met ons op !

Praktijk Westerpark

Zaandijkstraat 13

1013 VM  Amsterdam 

info@praktijkwesterpark.nl 

06-45310818