• Zelda Tibaldi-Psychologe

  • Zelda Tibaldi. Ik ben nu 15 jaar werkzaam als psychologe en ik blijf continu onderzoek doen naar de diagnostiek en de behandeling van psychosomatische klachten, depressie- en angst-stoornissen. Voor een constructieve samenwerking en het bereiken van de gewenste doelen vind ik een goede relatie tussen therapeut en cliënt, alsmede een diep begrip van de oorzaak van de klachten essentieel. In mijn koffer zitten verschillende technieken uit de gestaltmethode, Bio-analyse, Cognitieve en Systemische Therapie. Dit zijn allemaal  technieken die aansluiten bij mijn holistische visie op gezondheid. Als Italiaanse heb ik sinds 2011 het genoegen in Nederland te wonen en te werken.

    Voor meer informatie over openingstijden, tarieven en het maken van een afspraak:

    Website:    www.zeldatibaldi.com   (in het italiaans)

    Email:        zeldatibaldi@gmail.com

    Telefoon:   +31(0)686459734