• Therapeuten Praktijk Westerpark

 • Klik op de naam van een therapeut voor meer informatie over de werkwijze en behandelvormen van deze therapeut.

 • Jeroen van de Ven

  Natuurgeneeskundig therapeut

  Ik ben oprichter van Praktijk Westerpark en werk sinds 2007 als therapeut. Eerst gaan we in een goed gesprek op zoek naar de kern van je hulpvraag. Vervolgens werken we aan de hand van natuurgeneeskundige principes toe naar een oplossing van je hulpvraag waarbij jouw zelfherstellend vermogen centraal staat. Aanwezigheid, lichamelijkheid en natuurlijkheid zijn mogelijke kernwaarden tijdens dit proces. Ik werk o.a. met: natuur-therapie en/of wandel-coaching, massage-therapie, acupressuur, autogene training, yoga-massage, kruidengeneeskunde en aromatherapie. Mogelijke locaties zijn Praktijk Westerpark, het Westerpark zelf of in mijn bos grenzend aan een beschermd natuurgebied in Vlaanderen.

   

 • Johannet van Hasz

  Natuurgeneeskundig therapeut & Spiritueel coach

  Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de complementaire geneeskunde en hbo-geschoold in verschillende natuurgeneeskundige werkvormen. Ik werk met bioresonantie en energetische geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, kruidentherapie, orthomoleculaire voedingsadviezen, hypnotherapie en EMDR. Ik coach bij burn-out, hoogsensitiviteit, verslavingen, AD(H)D, angsten en PTSS. Daarnaast geef ik spirituele readings en meditatietrainingen. 

 • Josja Eggen

  GZ Psycholoog

   Ik heb ruime ervaring met uiteenlopende psychologische klachten zoals angst en stemmingsstoornissen, werkgerelateerde klachten (burn-out), levensfase problematiek en trauma. In mijn werkwijze staan cognitieve gedragstherapie, EMDR, kortdurende oplossingsgerichte therapie en Acceptance en Commitment Therapy (ACT) centraal. Daarnaast heb ik ervaring met systeemtherapie, mindfulness en narratieve therapie.Tevens help ik jonge ouders om hen te helpen een goede balans te vinden in hun ouderschap en in hun leven met kinderen. 

   

 • Maarten Scheiuit

  Artrokinesioloog

  Artrokinesiologie is een behandelvorm waarmee klachten aan het bewegingsapparaat worden behandeld. Middels een specifieke manuele mobilisatietechniek worden bewegingsbeperkingen opgeheven. Hierbij worden de gewrichten handmatig ‘losgemaakt’ zonder te ‘kraken’. Het losmaken zorgt ervoor dat het lichaam  bewegingsmogelijkheid krijgt waardoor het niet meer hoeft ‘uit te wijken’ om te kunnen functioneren. Voorheen ontziene gewrichten, kapsels en spieren gaan weer meedoen.

 • Ida Esman

  Cranio Sacraal Therapeut

  Werken met het craniosacrale systeem heeft groot effect op je lichamelijke, emotionele en spirituele welzijn. Je krijgt meer energie en blijdschap, omdat je beter in je vel komt te zitten. Een behandeling harmoniseert de hersenhelften, waardoor je algehele welzijn verbetert. Jij ligt op tafel met kleding aan en wordt over het hele lichaam zacht aangeraakt. 

   

 • Nynke Westerveen

  Holistisch masseur

  Holistische massage richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest. Factoren als stress en emotionele problemen veroorzaken veelal lichamelijke klachten. Juist voor deze klachten of gewoon ter ontspanning is deze vorm van massage een manier om te ontdekken waar de klachten vandaan komen om zo de balans in jezelf te herstellen.  

 • Alice Cocuelle

  Osteopaat D.O.

  Osteopathie is een natuurlijke geneeswijze die het lichaam als een eenheid beziet waarbij manuele technieken gebruikt worden om het lichaam een gezonde balans te geven. Als osteopaat ben ik een specialist in de anatomie en het functioneren van het lichaam en daarom kan ik de oorzaak van de klacht goed onderzoeken en behandelen. Iedereen, van baby's tot senioren en van zwangere vrouwen tot sporters kunnen met allerlei soorten klachten bij mij terecht.