• Therapeuten Praktijk Westerpark

 • Klik op de naam van een therapeut voor meer informatie over de werkwijze en behandelvormen van deze therapeut.

 • Sarah Ketel

  Relatietherapeut

  Ik geef individuele en relatietherapie. Ik ben eerlijk, empatisch en ervaren. Ik help je graag nieuwe gebieden van jezelf ontdekken en ontwikkelen en oude patronen en valkuilen leren herkennen zodat je nieuwe paden in kunt slaan.

 • Mevlud Erkan

  Oefentherapeut Mensendieck & Massagetherapeut

  Als oefentherapeut- Mensendieck behandel ik diverse lichamelijke klachten. Ik combineer oefentherapie met massages omdat dit positief werkt waarbij niet alleen lokale klachten verminderd worden maar ook aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de houding en gedrag in de dagelijkse activiteiten.

   

 • Monica Mole

  Cranio Sacraal Therapeut

  Ik kom oorspronkelijk uit Italie en woon en werk in Amsterdam. Mijn doel en missie in het leven is het helpen herstellen van gezondheid en welzijn. Ik geef Biodynamische Craniosacraal. Dit is een holistische behandelvorm waarbij een toestand van diepe ontspanning ontstaat en het zelfhelend vermogen van lichaam, geest en ziel wordt geactiveerd. Bestaande (spannings-) patronen worden losgelaten waardoor er ruimte ontstaat voor heling en herstel. Ik werk met een zachte en compassievolle aanraking, daarom is het geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Je kan bij mij ook terecht voor verschillende massage-vormen zoals zwangerschapsmassage en massage bij fibromyalgie.

 • Nanette Coene

  Energietherapie

  Energietherapie is een behandelvorm waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast. 

  Ons lichaam bestaat uit energie. Alle lichaamsdelen hebben een bepaalde trilling of frequentie. Lichaamsdelen die niet goed functioneren hebben niet de juiste frequentie. Dit kunnen bijvoorbeeld organen, gewrichten, spieren, maar ook hormonen of hersenverbindingen zijn.  Tijdens de behandeling scan ik het hele lichaam via het centraal zenuwstelsel, dit doe ik door mijn hand in nek van de cliënt te leggen. Daar waar het nodig is pas ik de frequentie aan. Hierna geef ik de verstoorde lichaamsdelen ook nog met mijn handen de juiste frequentie.

 • Dennis Breedijk

  Natuurlijke Gezondheid Specialist

  Van kinds af aan had ik zeer gevoelige vingers. Met gemak en zonder na te denken kon ik de pijn uit mijn moeders knie wegnemen. Nu na 12 jaar getraind te zijn in vele technieken zoals holistische massagetherapie, Ayurveda kruidenleer, oosterse diagnose van Ohashi, Dorn-methode, Pranic Healing en Theta Healing ben ik hier om je te helpen. Ik heb veel gewandeld, ver weg diep in de bossen. Daar leerde ik observeren in een hoek van 360 graden, zoals een havik dat doet. Ik gebruik deze vaardigheid samen met mijn natuurgeneeskundige kennis om iemand te scannen. Dus als je klaar bent voor bij jouw passende natuurlijke  gezondheidsondersteuning maak dan een afspraak.

 • Zelda Tibaldi

  Psychologe

  Ik ben sinds 15 jaar werkzaam als psychologe en doe doorlopend onderzoek doen naar de diagnostiek en de behandeling van psychosomatische klachten, depressie- en angststoornissen. Voor een constructieve samenwerking en het bereiken van de gewenste doelen vind ik een goede relatie tussen therapeut en cliënt essentieel, alsmede uiteraard een diep begrip van de oorzaak van de klachten. In mijn koffer zitten verschillende technieken uit de gestaltmethode, Bio-analyse, Cognitieve en Systemische Therapie. Dit zijn alle  technieken die aansluiten bij mijn holistische visie op gezondheid. Als Italiaanse heb ik sinds 2011 het genoegen in Nederland te wonen en te werken.

 • Alice Cocuelle

  Osteopaat

  Ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk, waar osteopathie officieel erkend is. Ik heb daar een vijf-jarige full-time opleiding voltooid en een extra jaar gewijd aan het schrijven en verdedigen van mijn proefschrift. Osteopathie is een passie en een levensstijl, het heeft mij veel gebracht en dit wil ik met mijn patiënten delen. Osteopathie is een natuurlijke geneeswijze die het lichaam ziet als een eenheid waarbij manuele technieken gebruikt worden om het lichaam een gezonde balans te geven. Als osteopaat ben ik gespecialiseerd in de anatomie van het lichaam en kan op die manier goed de oorzaak van de klacht onderzoeken en behandelen.

 • Jeroen van de Ven

  Natuurgeneeskundig therapeut

  Ik ben oprichter van Praktijk Westerpark en werk sinds 2007 als therapeut. Eerst gaan we in een goed gesprek op zoek naar de kern van je hulpvraag. Vervolgens werken we aan de hand van natuurgeneeskundige principes toe naar een oplossing van je hulpvraag waarbij jouw zelfherstellend vermogen centraal staat. Aanwezigheid, lichamelijkheid en natuurlijkheid zijn mogelijke kernwaarden tijdens dit proces. Ik werk o.a. met: natuur-therapie en/of wandel-coaching, massage-therapie, acupressuur, autogene training, thaise yoga-massage, watsu, kruidengeneeskunde en aromatherapie. Mogelijke locaties zijn Praktijk Westerpark, het Westerpark zelf of in mijn bos grenzend aan een beschermd natuurgebied in Vlaanderen. Watsu sessies vinden plaats in een warm water therapie bad elders in Amsterdam.

   

 • Alison Lonsdale

  Diëtist

  Ik ben eigenlijk gefascineerd over alles wat met het lichaam te maken heeft wanneer je ouder wordt, bij ziekte of hoe het gewoon constant verandert en welke gevolgen dit kan hebben op het gebied van voeding in relatie tot de kwaliteit van leven.                                             Ik geloof namelijk dat goede voeding op verschillende manieren uw kwaliteit van leven echt kan verbeteren !

   

 • Conny Smaal

  Dieptetherapeut / Psychologe

  Voor iedereen is het leven een zoektocht. En ieder mens is uniek: dus iedere zoektocht ook. Ook al kiest de een een andere invalshoek dan de ander, uiteindelijk proberen we allemaal om zo gelukkig mogelijk te zijn. Soms word je hierin belemmerd. En kom je zelf niet verder. Dan is het fijn als iemand je helpt. Als dieptetherapeut, afgestudeerd aan de Jung Academie in Amsterdam, help ik mensen om hun psychische klachten bij de kern aan te pakken.

 • Nynke Westerveen

  Holistisch masseur

  Holistische massage richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest. Factoren als stress en emotionele problemen veroorzaken veelal lichamelijke klachten. Juist voor deze klachten of gewoon ter ontspanning is deze vorm van massage een manier om te ontdekken waar de klachten vandaan komen om zo de balans in jezelf te herstellen.  

 • Sarah Ketel -Relatietherapeut

  Ik geef individuele en relatietherapie. Ik ben eerlijk, empatisch en ervaren. Ik help je graag nieuwe gebieden van jezelf ontdekken en ontwikkelen en oude patronen en valkuilen leren herkennen zodat je nieuwe paden in kunt slaan.