• Therapeuten Praktijk Westerpark

 • Klik op de naam van een therapeut voor meer informatie over de werkwijze en behandelvormen van deze therapeut.

 • Nina van der Voet

  Haptotherapeut

  Haptonomie gaat kort gezegd over voelen: je lijf, je emoties en bijvoorbeeld je grenzen. Voelen is met alle aspecten van het leven verweven en loopt als een rode draad door ons menszijn heen. Als haptotherapeut ga ik samen met jou op onderzoek uit naar jouw unieke gevoelsleven. Door het contact met je gevoel te herstellen komen je hoofd, lijf en hart terug in balans en zit je als mens lekkerder in je vel. Ik werk middels aanraakvormen op de behandelbank, maar ook via gespreksvoering en beweging in de ruimte. Centraal daarbij staan jouw persoonlijke proces en behoeften. Zo doe ik als haptotherapeut wat ik het allerleukste vind: verbinden, samen onderzoeken en wezenlijke bewustwording creëren.

 • Mevlud Erkan

  Oefentherapeut Mensendieck & Massagetherapeut

  Als oefentherapeut- Mensendieck behandel ik diverse lichamelijke klachten. Ik combineer oefentherapie met massages omdat dit positief werkt waarbij niet alleen lokale klachten verminderd worden maar ook aandacht wordt besteed aan het verbeteren van de houding en gedrag in de dagelijkse activiteiten.

   

 • Mariam Nadjmabadi

  Acupunctuur & Holistisch Lichaamswerk

  Ik ben Acupuncturist, Massagetherapeut en Heilpraktiker uit Duitsland met een werkervaring van meer dan 19 jaar op het gebied van traditionele Chinese geneeskunde en therapeutisch lichaamswerk. In Praktijk Westerpark bied ik volgende behandelingen aan: Acupunctuur, Moxatherapie en Cupping of een Myofascial Release behandeling in combinatie met Deep Tissue Massage. Ik ben lid van de NVTCG ZHONG (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde).  Acupunctuur behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door de nederlandse en soms ook internationale ziektekostenverzekering. 

  “May all beings be happy!”

 • Anthea Klijn

  Hormoontherapeut & Lifestyle coach

  Mijn missie is om er voor te zorgen dat iedereen weer gezonder, mooier en blijer door het leven gaat en daarvoor zoek ik naar de meest effectieve en innovatieve manieren. Als hormoon therapeut help ik bij een breed scala aan verschillende hormonale problemen. Als lifestyle coach help ik mensen om gezonder en fitter te worden, doelen te realiseren en te behouden. Daarnaast doe ik Fibroblast skin tightening. Dit is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen.Het is een 'Huidlift' zonder operatie, snijden of injecteren. Oogleden, rimpels, hals, kaaklijn, bovenlip, handen, armen, buik, littekens, pigmentvlekken, fibromen er kunnen zo veel zone’s behandeld worden met al na 1 behandeling prachtige resultaten.

   

 • Monica Mole

  Cranio Sacraal Therapeut

  Ik kom oorspronkelijk uit Italie en woon en werk in Amsterdam. Mijn doel en missie in het leven is het helpen herstellen van gezondheid en welzijn. Ik geef Biodynamische Craniosacraal. Dit is een holistische behandelvorm waarbij een toestand van diepe ontspanning ontstaat en het zelfhelend vermogen van lichaam, geest en ziel wordt geactiveerd. Bestaande (spannings-) patronen worden losgelaten waardoor er ruimte ontstaat voor heling en herstel. Ik werk met een zachte en compassievolle aanraking, daarom is het geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of conditie. Je kan bij mij ook terecht voor verschillende massage-vormen zoals zwangerschapsmassage en massage bij fibromyalgie.

 • Conny Smaal

  Dieptetherapeut / Psychologe

  Voor iedereen is het leven een zoektocht. En ieder mens is uniek: dus iedere zoektocht ook. Ook al kiest de een een andere invalshoek dan de ander, uiteindelijk proberen we allemaal om zo gelukkig mogelijk te zijn. Soms word je hierin belemmerd. En kom je zelf niet verder. Dan is het fijn als iemand je helpt. Als dieptetherapeut, afgestudeerd aan de Jung Academie in Amsterdam, help ik mensen om hun psychische klachten bij de kern aan te pakken.

 • Zelda Tibaldi

  Psychologe

  Ik ben sinds 15 jaar werkzaam als psychologe en doe doorlopend onderzoek doen naar de diagnostiek en de behandeling van psychosomatische klachten, depressie- en angststoornissen. Voor een constructieve samenwerking en het bereiken van de gewenste doelen vind ik een goede relatie tussen therapeut en cliënt essentieel, alsmede uiteraard een diep begrip van de oorzaak van de klachten. In mijn koffer zitten verschillende technieken uit de gestaltmethode, Bio-analyse, Cognitieve en Systemische Therapie. Dit zijn alle  technieken die aansluiten bij mijn holistische visie op gezondheid. Als Italiaanse heb ik sinds 2011 het genoegen in Nederland te wonen en te werken.

 • Saraï Pannekoek

  Sport-diëtist

  Ik ben er voor bewuste sporters die een nieuwe richting willen inslaan op het gebied van prestatie, gezondheid en duurzaamheid. Ik begeleid topsporters en fanatieke amateursporters die meer uit hun prestatie willen halen met behulp van voeding. Naast sportdiëtetiek ben ik gespecialiseerd in de behandeling van eetproblematiek. Plantaardige voeding en duurzaamheid lopen als een rode draad door alle werkzaamheden die ik verricht. Ik ben een van de drie auteurs van het boek 'Eet als een atleet'.

 • Nanette Coene

  Energietherapie

  Energietherapie is een behandelvorm waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast. 

  Ons lichaam bestaat uit energie. Alle lichaamsdelen hebben een bepaalde trilling of frequentie. Lichaamsdelen die niet goed functioneren hebben niet de juiste frequentie. Dit kunnen bijvoorbeeld organen, gewrichten, spieren, maar ook hormonen of hersenverbindingen zijn.  Tijdens de behandeling scan ik het hele lichaam via het centraal zenuwstelsel, dit doe ik door mijn hand in nek van de cliënt te leggen. Daar waar het nodig is pas ik de frequentie aan. Hierna geef ik de verstoorde lichaamsdelen ook nog met mijn handen de juiste frequentie.

 • Fara Biervliet

  Intuïtief energetisch therapeut

  Na jaren als commerciëel designer/stylist in de kledingindustrie te hebben gewerkt heb ik gekozen om te gaan voor dat gene wat ik het liefst doe. Een combinatie van creatief werk en het geven van energetische therapie. Al als kind heb ik heel bewust mogen ervaren dat er meer is dan dat wij met het blote oog zien. Hierdoor ben ik altijd gefascineerd geweest door de subtiele energiëen, frequenties en dat wat je niet ziet, met als gevolg dat ik mij  heb laten opleiden als intuïtief energetisch therapeut. De bijzondere ervaringen waarmee ik tijdens dit energetische werk mensen heb geholpen en inzicht heb gegeven maken dat ik zoveel mogelijk mensen wil behandelen en aan hen wil leren hoe ze het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen ondersteunen.
   
 • Alice Cocuelle

  Osteopaat

  Ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk, waar osteopathie officieel erkend is. Ik heb daar een vijf-jarige full-time opleiding voltooid en een extra jaar gewijd aan het schrijven en verdedigen van mijn proefschrift. Osteopathie is een passie en een levensstijl, het heeft mij veel gebracht en dit wil ik met mijn patiënten delen. Osteopathie is een natuurlijke geneeswijze die het lichaam ziet als een eenheid waarbij manuele technieken gebruikt worden om het lichaam een gezonde balans te geven. Als osteopaat ben ik gespecialiseerd in de anatomie van het lichaam en kan op die manier goed de oorzaak van de klacht onderzoeken en behandelen.

 • Nynke Westerveen

  Holistisch masseur

  Holistische massage richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest. Factoren als stress en emotionele problemen veroorzaken veelal lichamelijke klachten. Juist voor deze klachten of gewoon ter ontspanning is deze vorm van massage een manier om te ontdekken waar de klachten vandaan komen om zo de balans in jezelf te herstellen.  

 • Alison Lonsdale

  Diëtist

  Ik ben eigenlijk gefascineerd over alles wat met het lichaam te maken heeft wanneer je ouder wordt, bij ziekte of hoe het gewoon constant verandert en welke gevolgen dit kan hebben op het gebied van voeding in relatie tot de kwaliteit van leven.                                             Ik geloof namelijk dat goede voeding op verschillende manieren uw kwaliteit van leven echt kan verbeteren !

   

 • Jeroen van de Ven

  Natuurgeneeskundig therapeut

  Ik ben oprichter van Praktijk Westerpark en werk sinds 2007 als therapeut. Eerst gaan we in een goed gesprek op zoek naar de kern van je hulpvraag. Vervolgens werken we aan de hand van natuurgeneeskundige principes toe naar een oplossing van je hulpvraag waarbij jouw zelfherstellend vermogen centraal staat. Aanwezigheid, lichamelijkheid en natuurlijkheid zijn mogelijke kernwaarden tijdens dit proces. Ik werk o.a. met: natuur-therapie en/of wandel-coaching, massage-therapie, acupressuur, autogene training, yoga-massage, kruidengeneeskunde en aromatherapie. Mogelijke locaties zijn Praktijk Westerpark, het Westerpark zelf of in mijn bos grenzend aan een beschermd natuurgebied in Vlaanderen.