• Therapeuten Praktijk Westerpark

 • Klik op de naam van een therapeut voor meer informatie over de werkwijze en behandelvormen van deze therapeut.

 • Corlyn Farnon

  Shiatsu Therapeut

   

  Sinds 2017 ben ik werkzaam als iokai shiatsu-therapeut. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en is een manuele therapie die gericht is op het in balans brengen van lichaam en geest. Door druk te geven met duimen, vingers en handen wordt de energie in het lichaam gestimuleerd weer vrij te stromen via de meridianen(energiebanen). Shiatsu therapie is geschikt voor uiteenlopende klachten en symptomen zoals, vermoeidheid, stress, burn-out, slapeloosheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, nek-, schouder- en rugklachten.

 • Zelda Tibaldi

  Psychologe

  Ik ben sinds 15 jaar werkzaam als psychologe en doe doorlopend onderzoek doen naar de diagnostiek en de behandeling van psychosomatische klachten, depressie- en angststoornissen. Voor een constructieve samenwerking en het bereiken van de gewenste doelen vind ik een goede relatie tussen therapeut en cliënt essentieel, alsmede uiteraard een diep begrip van de oorzaak van de klachten. In mijn koffer zitten verschillende technieken uit de gestaltmethode, Bio-analyse, Cognitieve en Systemische Therapie. Dit zijn alle  technieken die aansluiten bij mijn holistische visie op gezondheid. Als Italiaanse heb ik sinds 2011 het genoegen in Nederland te wonen en te werken.

 • Maarten Scheiuit

  Artrokinesioloog

  Artrokinesiologie is een behandelvorm waarmee klachten aan het bewegingsapparaat worden behandeld. Middels een specifieke manuele mobilisatietechniek worden bewegingsbeperkingen opgeheven. Hierbij worden de gewrichten handmatig ‘losgemaakt’ zonder te ‘kraken’. Het losmaken zorgt ervoor dat het lichaam  bewegingsmogelijkheid krijgt waardoor het niet meer hoeft ‘uit te wijken’ om te kunnen functioneren. Voorheen ontziene gewrichten, kapsels en spieren gaan weer meedoen.

 • Nynke Westerveen

  Holistisch masseur

  Holistische massage richt zich op het evenwicht tussen lichaam en geest. Factoren als stress en emotionele problemen veroorzaken veelal lichamelijke klachten. Juist voor deze klachten of gewoon ter ontspanning is deze vorm van massage een manier om te ontdekken waar de klachten vandaan komen om zo de balans in jezelf te herstellen.  

 • Johannet van Hasz

  Natuurgeneeskundig therapeut & Spiritueel coach

  Ik ben ruim 15 jaar werkzaam in de complementaire geneeskunde en hbo-geschoold in verschillende natuurgeneeskundige werkvormen. Ik werk met bioresonantie en energetische geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, kruidentherapie, orthomoleculaire voedingsadviezen, hypnotherapie en EMDR. Ik coach bij burn-out, hoogsensitiviteit, verslavingen, AD(H)D, angsten en PTSS. Daarnaast geef ik spirituele readings en meditatietrainingen. 

 • Jeroen van de Ven

  Natuurgeneeskundig therapeut

  Ik ben oprichter van Praktijk Westerpark en werk sinds 2007 als therapeut. Eerst gaan we in een goed gesprek op zoek naar de kern van je hulpvraag. Vervolgens werken we aan de hand van natuurgeneeskundige principes toe naar een oplossing van je hulpvraag waarbij jouw zelfherstellend vermogen centraal staat. Aanwezigheid, lichamelijkheid en natuurlijkheid zijn mogelijke kernwaarden tijdens dit proces. Ik werk o.a. met: natuur-therapie en/of wandel-coaching, massage-therapie, acupressuur, autogene training, yoga-massage, kruidengeneeskunde en aromatherapie. Mogelijke locaties zijn Praktijk Westerpark, het Westerpark zelf of in mijn bos grenzend aan een beschermd natuurgebied in Vlaanderen.