• Sarah Ketel - Relatie-therapeut

 • Sarah Ketel  (1979) – Individuele en Relatietherapie

  De wereld observeren door de ogen van anderen heeft al van jongs af aan mijn interesse. Vragen als: Wat beweegt je? Wie ben jij? Waarom doe jij wat je doet? hebben mij richting mens-wetenschappen en psychologie gestuurd en nog altijd volg ik elk jaar weer nieuwe en inspirerende opleidingen om mij verder te blijven informeren en ontwikkelen. Wat mij betreft is oprecht contact, je echt verbonden voelen met een ander, de grootste rijkdom die het leven ons te bieden heeft. 

  Door omstandigheden lukt het ons soms niet om dit echte contact aan te gaan met anderen om ons heen of komen we in rollen of patronen terecht die ons niet helpen, die niet dienend zijn voor wat we werkelijk willen. We raken de ander en soms zelfs onszelf kwijt zonder dat we doorhebben waarom. Op zulke momenten kan het fijn zijn eens samen met iemand te kijken naar wat er nou precies gebeurt en waarom het leven niet meer lekker stroomt. Jij hebt het antwoord in je, ik help je het te vinden en het licht aan te doen.

  Ik geef individuele en relatietherapie. Ik ben eerlijk, empatisch en ervaren. Ik help je graag nieuwe gebieden van jezelf ontdekken en ontwikkelen en oude patronen en valkuilen leren herkennen zodat je nieuwe paden in kunt slaan. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook sinds 2010 als trainer/coach en ontwikkelaar bij Instituut Core.

  Over mijn werkwijze

  Na een intakegesprek waarbij je de vraag die je hebt en het doel wat je wilt behalen vaststelt, bepalen we samen welk traject het beste bij de vraag en het doel passen. 

  Relatietherapie

  In verbinding zijn met de ander, echt contact maken en je gezien en gehoord voelen zijn de belangrijkste onderdelen van een relatie die voldoening geeft. Hoe gaat het in jouw relaties? Voel je dat je contact hebt met de ander? Wil je iets veranderen aan je relatie maar weet je niet hoe of eigenlijk wat dan precies? Samen kunnen we kijken naar je relatiepatronen. Ook kunnen we bij relatieproblemen verkennen wat er nog over is van de relatie en onderzoeken of er iets nieuws kan worden opgebouwd. Je kunt bij mij terecht voor monogame en niet-monogame relaties. 

  Individuele therapie

  Voor cliënten die nieuw gedrag willen leren, patronen willen onderzoeken, hun verleden willen willen verwerken of voor iets anders begeleiding willen kan therapie of coaching de uitkomst zijn. Binnen 5 - 10 sessies kan er verlichting ontstaan die ruimte kan geven voor om bepaalde delen van het zelf te integreren en te ontwaken. 

  Voor wie?

  Voor iedereen die aan zichzelf of zijn relatie(s) wil werken, wil ontwikkelen en congruent wil leven met oog voor zijn ware gevoelens, intuitive en verlangens. Leven vanuit de kern.

  Thema’s voor individuele therapie: Zelfkritiek, oordelen, uitstelgedrag, verslavingen, stilstaan, depressie, machteloosheid, angst, keuzes maken, woede, problemen op het werk, verbinding, zelfliefde, compassie, vergeven, accepteren, vriendschap, liefde, ouders, relaties.

  Thema’s voor relatie therapie: Oude patronen, verloren vertrouwen, bindingsangst, vrijheid, vreemdgaan, geluk in relatie, open relatie, polyamorie, samenwonen, uit elkaar gaan, verliefdheid, seksualiteit, intimiteit, eenzaamheid in de relatie, verbinding, jaloezie, angst, delen met de omgeving, ruimte innemen, grenzen stellen, uit elkaar gegroeid. 

   

  Meer weten, vragen, óf direct een afspraak maken voor een eerste kennismakingssessie?

  Kijk op:www.hetlichtisaan.nl

  Stuur een bericht naar: info@hetlichtisaan.nl

  Of bel/bericht me op:+31 (0)652883366