• Nanette Coene - Energietherapie

 • Nanette Coene (1963)

  Als cliënt ben ik met Energietherapie in aanraking gekomen. Ik had een chronische klacht die in principe niet genezen kon worden. Binnen enkele behandelingen had ik hier geen last meer van. Inmiddels ben ik al jarenlang klachtenvrij, ook op MRI scans is de klacht zowat verdwenen. Deze therapie werkte dus zo goed dat ik niets liever wilde dan dit ook leren. 

  In 2015 heb ik de opleiding Energietherapie voltooid en sindsdien behandel ik onder mijn eigen bedrijfsnaam Nanetural Healing binnen een team in Noordwijk. Omdat ik in Amsterdam woon en deze therapie hier niet bekend is heb ik mij ook aangesloten bij het team van Praktijk Westerpark.

  Wat is energietherapie?

  Energietherapie is een behandelvorm waarbij lichaamsfrequenties worden aangepast. 

  Ons lichaam bestaat uit energie. Alle lichaamsdelen hebben een bepaalde trilling of frequentie. Lichaamsdelen die niet goed functioneren hebben niet de goede frequentie. Dit kunnen bijvoorbeeld organen, gewrichten, spieren, maar ook hormonen of hersenverbindingen zijn. Tijdens de opleiding heb ik geleerd deze lichaamsfrequenties te voelen, te onderscheiden, te interpreteren en aan te passen tot een gezond geheel.

  Tijdens de behandeling scan ik het hele lichaam via het centraal zenuwstelsel, dit doe ik door mijn hand in nek van de cliënt te leggen. Daar waar het nodig is pas ik de frequentie aan. Hierna geef ik de verstoorde lichaamsdelen ook nog met mijn handen de goede frequentie.

  Welke klachten kunnen behandeld worden?

  In principe kunnen alle klachten behandeld worden; acute, chronische en psychische.

  Omdat alles in het lichaam uit frequenties bestaat, is het mogelijk overal bij te komen en aan te passen. Ik behandel bijvoorbeeld cliënten met allergieën, zenuwpijn, blessures, ontstekingen, slaapproblemen, angsten, hormonale problemen, artrose, hernia en gehoorverlies.

  Tarief en vergoeding zorgverzekeraar

  Behandelingen duren ongeveer 45-60 minuten en zijn eens per twee weken. De eerste week werkt de behandeling nog door, de tweede week hoort het lichaam de aanpassingen zelf ‘op te pakken’. 

  Het tarief is € 70 per behandeling, de meeste zorgverzekeraars vergoeden dit bij aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Afspraken graag tenminste 24 uur van tevoren afzeggen, anders ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.

  Ik ben aangesloten bij de CAT beroepsvereniging en GAT geschillencommissie en voldoe aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ). Ook ben ik in het bezit van het HBO diploma Medische Basiskennis.

   

  Voor meer informatie over tarieven en het maken van een afspraak:

  Contact 

  Email: nanette@naneturalhealing.nl 

  Website: www.naneturalhealing.nl 

  Mobiel: 06-41399963