• Monica Mole - Craniosacraal Therapeut & Massage Therapeut

 • Monica Mole (1972)

  Biodynamische Craniosacraal therapie is een holistische behandelvorm waarbij een toestand van diepe ontspanning ontstaat en het zelfhelend vermogen van lichaam, geest en ziel wordt geactiveerd. Bestaande (spannings-) patronen worden losgelaten waardoor er ruimte ontstaat voor heling en herstel.

  Biodynamische Craniosacraal werkt met een hele zachte aanraking, waardoor het geschikt is voor elke leeftijd en conditie, inclusief zwangerschap. Het is ideaal voor mensen die lijden aan: slapeloosheid, depressie, angst, emotioneel en fysiek trauma, chronische pijn, hoofdpijn, migraine, stress, tinnitus, fibromyalgie, auto-immuunziekten.  Maar ook als je geen klachten hebt kan je profiteren van deze holistische behandeling die helpt om het zenuwstelsel in balans te brengen, de hormoonproductie te reguleren, de energieniveaus te verhogen, stress te verminderen en de lichaam-geest-integratie te verbeteren.

  Sinds begin 2000 werk ik als massagetherapeut en in 2010 ben ik begonnen met Biodynamische Craniosacraal therapie. In 2013 behaalde ik mijn diploma aan het Wellness Institute van New York. Ik heb mijn post-universitaire opleiding voortgezet bij Franklyn Sills aan het Karuna Institue in het Verenigd Koninkrijk. Ik kom oorspronkelijk uit Italie en woon en werk met in Amsterdam.

  Naast Biodynamische Craniosacraal therapie bied ik een breed scala aan massages aan; van ontspanning en deep tissue massage tot zwangerschapsmassage en Hot Stones-behandelingen en massage specifiek voor mensen met fibromyalgie.

  Mijn doel en missie in het leven is het helpen herstellen van gezondheid, lichamelijkheid en welzijn, met compassie en een ontvankelijke aanraking.

   

  Meer informatie en contact?

  https://www.facebook.com/pg/monica.mole.massage.CST/community/

  of stuur een bericht naar monica.mole72@gmail.com

  of bel naar 06 13108260