• Marielle Maessen - Chiropractor

 • Marielle Maessen - Chiropractor

  Chiropractie is al lang op mijn pad en heeft mij persoonlijk veel gebracht. Ik bezocht een chiropractor met een elleboogblessure en ontdekte dat de behandelingen zo veel meer opleverden dan enkel het verhelpen van de klacht. Door chiropractie ben ik veel meer in balans, mijn lichaam is beter in staat met stress om te gaan, zowel fysiek, als emotioneel. Mijn algehele gezondheid en welzijn zijn verbeterd.

  Om deze rijke ervaring aan iedereen te kunnen meegeven, ben ik chiropractie gaan studeren. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de McTimoney College of Chiropractic, een geaccrediteerde 5-jarige universitaire Masterstudie in Manchester.

  In mijn praktijk probeer ik te begrijpen waar symptomen en klachten vandaan komen en kijk naar het functioneren van het lichaam als geheel. Ik hecht belang aan een persoonlijk contact met de mensen die ik behandel en ben zeer toegewijd iedereen te stimuleren zijn optimale gezondheid te bereiken en te behouden.

  Chiropractie

  Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze, waarbij de werking en verbinding van de wervelkolom met het zenuwstelsel centraal staan. Een kleine verandering in de stand van de wervels kan al verstorend werken en invloed hebben op het bewegingsapparaat, immuunsysteem, weefsels, organen, slaap en emoties. De chiropractor corrigeert de verstoringen, zodat de optimale verbinding tussen de hersenen, de rest van het lichaam en de omgeving hersteld wordt. De behandeling stimuleert het zelf-helend vermogen van het lichaam, het zenuwstelsel is weer beter in staat het lichaam te reguleren waardoor de gezondheid zal verbeteren. Ik hoop iedereen die ik behandel aan te moedigen het pad te bewandelen naar een gezond en gelukkig leven.

  De behandeling

  Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van zeer milde technieken en een behandeling is geschikt voor baby's, kinderen, volwassenen, zwangeren, ouderen, kortom voor iedereen.

  Een eerste consult zal ongeveer 60 minuten duren, een vervolgbehandeling duurt maximaal 30 minuten. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Chiropractie valt onder alternatieve geneeswijzen en de meeste zorgverzekeringen vergoeden chiropractie vanuit het aanvullende pakket. Dit heeft geen invloed op het eigen risico.

  Meer informatie of een afspraak maken?

  www.mijnchiropractor.nl

  info@mijnchiropractor.nl

  020 - 6252014