• Fara Biervliet - intuïtief energetisch therapeut

 • Fara Biervliet 

  Na jaren als commerciëel designer/stylist in de kledingindustrie te hebben gewerkt heb ik gekozen om te gaan voor dat gene wat ik het liefst doe. Een combinatie van creatief werk en het geven van energetische therapie. Al als kind heb ik heel bewust mogen ervaren dat er meer is dan dat wij met het blote oog zien. Hierdoor ben ik altijd gefascineerd geweest door de subtiele energiëen, frequenties en dat wat je niet ziet, met als gevolg dat ik mij heb laten opleiden als intuïtief energetisch therapeut.

  De bijzondere ervaringen waarmee ik tijdens dit energetische werk mensen heb geholpen en inzicht heb gegeven maken dat ik zoveel mogelijk mensen wil behandelen en aan hen wil leren hoe ze het zelfhelend vermogen van het lichaam kunnen ondersteunen.
   
  Het consult:
   
  Na een intake wordt u zittend op een stoel of liggend op een behandeltafel behandeld.
  U houdt hierbij al uw kleding aan, de schoenen gaan uit.
  Na de behandeling wordt kort besproken of en waar er blokkades zijn aangetroffen en waar deze verband mee houden en invloed op hebben. 
  Dit  evaluatiegesprek is onderdeel van het gehele consult en kan u inzichten verwerven en handvatten geven om uw energiesysteem te onderhouden.
   
  Meer informatie en contact?

  https://energetischehealing.jimdo.com

  of stuur een bericht naar : fm.biervliet@gmail.com

  of bel op : 06-23784059