• Corlyn Farnon - Shiatsu Therapeut

 • Corlyn Farnon (1967) Sinds 2017 ben ik werkzaam als shiatsu-therapeut. Na jaren als bloemstylist te hebben gewerkt besloot ik in 2013 dat het tijd was mij op een andere manier verder te ontwikkelen. Mijn interesse in de oosterse filosofie heeft mij uiteindelijk bij Iokai Shiatsu gebracht. Inmiddels ben ik HBO-gediplomeerd in Iokai Shiatsu en medische basiskennis.

  Wat is Shiatsu?

  Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk en is een manuele therapie die gericht is op het in balans brengen van lichaam en geest. Door druk te geven met duimen, vingers en handen wordt de energie in het lichaam gestimuleerd weer vrij te stromen via de meridianen(energiebanen).

  Shiatsu ontspanningsmassage

  Heb je moeite om te ontspannen en heb je verder geen specifieke klachten dan is de ontspanningsmassage zeer geschikt. Ook voor mensen die nog niet bekend zijn met shiatsu is dit een aangename kennismaking.

  Shiatsu therapie

  Shiatsu therapie wordt toegepast bij specifieke klachten. De therapie is geschikt voor uiteenlopende klachten en symptomen zoals, vermoeidheid, stress, burn-out, slapeloosheid, concentratieproblemen, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, nek-, schouder- en rugklachten. Na een intakegesprek wordt met behulp van verschillende diagnosevormen een passende behandeling gegeven.

  Kobido

  Kobido betekent letterlijk ‘het traditionele pad van de schoonheid’ en is een Japanse gezichtsmassage. Zowel meridianen als acupunctuurpunten worden gestimuleerd en zorgen voor een verstevigend effect evenals het harmoniseren van lichaam en geest.

  Ik ben aangesloten bij de VIS en RBCZ.

  Voor meer informatie over tarieven en het maken van een afspraak:

  https://www.zo-shiatsu.com
  Email: info@zo-shiatsu.com
  Telefoon: 06-18598530