• Contact

 • BEZOEKADRES

  Zaandijkstraat 13

  1013 VM Amsterdam

   

  CONTACTPERSOON

  Jeroen van de Ven

  info@praktijkwesterpark.nl

 • fiets

  Het is ongeveer 5 minuten fietsen vanaf het Centraal Station tot de praktijk. Een korte wandeling door het Westerpark brengt je vanaf  de rand van de  Jordaan en de grachtengordel bij de Praktijk. 

   

  bus/tram

  Als je met tram 3, bus 21 of 22 komt, is het vanaf het Haarlemmerplein nog zo’n 3 minuten wandelen door het park en kom je met lijn 10 is het vanaf het Limburg Stirumplein ook circa 3 minuten.

   

  auto

  Vanaf de ring A10 neem je afslag S102, ga rechtaf de S100 op, dat is de Houtmankade en sla rechtsaf, direct voor het spoorwegviaduct, de Spaarndammerstraat in. Volg deze en sla linksaf de Zaandijkstraat in. In deze straat vind je bij de T splitsing met de Zaanstraat op de hoek Praktijk Westerpark

   

  parkeren

  In de Zaanstraat is de auto te gast. Dit betekent dat je er alleen in mag rijden als je er ook echt moet zijn. Het grote voordeel daarentegen is dat er zeer veel betaalde parkeerplaatsen in de straat zijn.

   

  in de omgeving

  Een behandeling in Praktijk Westerpark kan je prima combineren met een bezoek aan de Hammam bij de buren (maandag is mannendag, de rest van de week women-only), een bezoek aan architectuur-museum ‘het schip’, een wandeling door het park, bezoek aan de waternatuurtuin, de kinderboerderij, en natuurlijk de vele mogelijkheden die cultuurfabriek Westerpark biedt; bioscoop Het Ketelhuis, lunchcafe De Bakkerswinkel, een terrasje pikken bij Pacific Park, de Sunday Market, opnames van De Wereld Draait Door’, etc.

 • Email Us