• Conny Smaal – Dieptetherapeut / Psychologe

 • Conny Smaal (1978)

  Voor iedereen is het leven een zoektocht. En ieder mens is uniek: dus iedere zoektocht ook. Ook al kiest de een een andere invalshoek dan de ander, uiteindelijk proberen we allemaal om zo gelukkig mogelijk te zijn. Soms word je hierin belemmerd. En kom je zelf niet verder. Dan is het fijn als iemand je helpt. Als dieptetherapeut, afgestudeerd aan de Jung Academie in Amsterdam, help ik mensen om hun psychische klachten bij de kern aan te pakken.

  Herken je dit?
  Regelmatig schiet er iets door je hoofd wat je niet wilt denken. Omdat het je verdriet doet. Het je beangstigt. Of je vindt dat het niet mag of kan. Waardoor je er zo snel mogelijk overheen stapt. En weer overgaat tot de orde van de dag. Veel psychische klachten komen door het verdringen van dit soort ervaringen, gevoelens en gedachten. Dat gaat vaak onbewust.  

  • Stress • Eenzaamheid • Perfectionisme
  • Piekeren, malen • Burn-out • Slapeloosheid 
  •Depressie•Angst•Minderwaardigheidsgevoelens

  Het zijn allemaal signalen van je lichaam dat je onvoldoende gehoor geeft aan wie je in wezen bent. En wat je in de kern gelukkig maakt. Als je niets doet met deze klachten, groeien je gevoelens van frustratie, pijn, boosheid en verdriet. Daardoor is er voor niets anders meer ruimte. 

  Dieptetherapie
  Dieptetherapie is een therapievorm die duurzaam effect heeft. Omdat je je bewust wordt van wat er zich ongemerkt in je hoofd afspeelt. Zodat je verdrongen eigenschappen, ervaringen, gedachten en gevoelens kunt onderzoeken. Door psychische klachten bij de kern aan te pakken nemen niet alleen je klachten af. Maar ervaar je ook een blijvend positief effect op andere gebieden van je leven. 

  Werkwijze
  Tijdens de therapiesessies werk ik naast gesprekstechnieken ook met creatieve activiteiten.  
  Op deze manier gaan we op zoek naar de oorzaken van de klachten. Deze technieken helpen je om beelden en informatie uit je onbewuste naar boven te brengen.  Ze bevatten een schat aan informatie over jou waarmee we de kern van de psychische problemen op kunnen sporen. Maar alleen inzicht in het probleem is niet genoeg om tot herstel te komen. Je gaat actief aan het werk met de informatie en inzichten die naar boven komen tijdens de therapiesessies. Door deze technieken en activiteiten te integreren in je dagelijks leven zullen je klachten afnemen en komt er ruimte om te worden wie je in de kern bent.

  Welkom
  * Zit je niet lekker in je vel en voel je je rusteloos? Maar weet je niet hoe dit komt?
  * Heb je lichamelijke klachten die (waarschijnlijk) samenhangen met psychische klachten?
  * Heb je een trauma opgelopen?
  * Ben je op zoek naar balans in jezelf, je relatie(s) of het combineren van werk en privé?
  * Wil je je op persoonlijk vlak verder ontwikkelen?
  * Wil je je carrière een nieuwe wending geven?
  * Zit je in een vicieuze cirkel waar je zelf niet uitkomt?
  Kortom: zit je vast in je hoofd en kom je er alleen niet uit? Dan kan dieptetherapie jou verder helpen.

  Ik nodig je van harte uit voor een kennismakingsgesprek, zodat je kunt onderzoeken of deze vorm van therapie iets voor jou is. 

  Voor meer informatie over tarieven en het maken van een afspraak:

  Website: www.adcordieptetherapie.nl

  Email: info@adcordieptetherapie.nl

  Telefoon: +31(0)6-29165195