• Anthea Klijn - Hormoontherapeut & Lifestylecoach

 • Anthea Klijn (jaartal)

  Mijn missie is om er voor te zorgen dat iedereen weer gezonder, mooier en blijer door het leven gaat en daarvoor zoek ik naar de meest effectieve en innovatieve manieren. 

  -Fibroblast Skin tightening 
  -Afval en lifestyle coach
  -Hormoon therapeut
   
  -Fibroblast skin tightening is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen.
  Het is een geweldige techniek. Huidlift zonder operatie, snijden of injecteren. Oogleden, rimpels, hals, kaaklijn, bovenlip, handen, armen, buik, littekens, pigmentvlekken, fibromen er kunnen zo veel zone’s behandeld worden met al na 1 behandeling prachtige resultaten.

  -Als lifestyle coach help ik mensen om gezonder en fitter te worden, doelen te realiseren en te behouden. Wat resulteert in meer energie en een gelukkiger leven. Dit doe ik door middel van een op een consulten daarnaast heb ik een zeer succesvol online programma ontwikkeld waarin gemak en een lagere financiële drempel voorop staan.

  -Tevens ben ik hormoon therapeut. Als hormoon therapeut help ik een heel breed scala aan verschillende hormonale problemen. Hierin kom ik mensen tegen met huidproblemen, allergieën, overgewicht, diabetes, schildklier problemen, burn-out en depressies, vruchtbaarheid en menstruatie problemen, chronische problemen, overgangsklachten en nog veel meer.

  Meer informatie en contact?

  Anthea Clinics  

  06-50411098