• Alice Cocuelle-Osteopaat

 • Alice Cocuelle (1987) Ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk, waar osteopathie een erkende geneeswijze is. Daar heb ik een vijf-jarige opleiding voltooid en nog een extra jaar gewijd om mijn proefschrift te schrijven en te verdedigen. Mijn werk is mijn passie en een levensstijl, het heeft mij veel gebracht en dit wil ik met mijn patiënten delen.

  Osteopathie

  Osteopathie is een natuurlijke geneeswijze die het lichaam ziet als een eenheid waarbij manuele technieken gebruikt worden om het lichaam een gezonde balans te geven. Een osteopaat is gespecialiseerd in de anatomie van het lichaam en kan op die manier goed de oorzaak van de klacht onderzoeken en behandelen. Osteopathie is zowel preventief als curatief. Het is verstandig twee maal per jaar een osteopaat te bezoeken voor de preventie van bepaalde kwalen. Bij directe klachten kunt u ook gelijk terecht, waarbij het doel is om de bron van het probleem te vinden en op te lossen.

  Osteopathie voor kinderen, volwassenen, zwangeren en senioren bij:

  Nekklachten, rugklachten, stijfheid, hoofdpijn, migraine, chronische keel- of oor-ontsteking , post traumatisch klachten, menstruatie stoornissen, spijsverteringstoornissen, duizeligheid / oorsuizen, vermoeidheid, stress, RSI / CANS klachten, lumbago en ischias klachten, bij zwangerschapsbegeleiding en bij klachten na een operatie.

  Osteopathie bij baby’s:

  Afgeplatte schedel, voorkeurshouding, darmkrampjes, slik en/of zuig problemen, huilbaby’s, reflux.

   

  Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register van Osteopaten (NRO)


  Voor meer informatie over openingstijden, tarieven en het maken van een afspraak:

  Website:    www.osteopaat-do.nl 

  Email:        info@osteopaat-do.nl

  Telefoon:   +31(0)6-18283774